Programma 2022

De geaccrediteerde nascholingscursussen van de Stichting Drechtsteden Transmuraal in de regio Dordrecht zullen in 2022 voor de 25e keer plaatsvinden en vanuit het Albert Schweitzer ziekenhuis worden georganiseerd en ondersteund. Zij blijken ieder jaar een goede gelegenheid om de 1e en de 2e lijn op informele en plezierige manier met elkaar in contact te brengen.

Vanwege de Covid-19 pandemie heeft Stichting Drechtsteden Transmuraal moeten besluiten om géén ski-nascholing maar een mooie culturele en culinaire reis naar Reims (Frankrijk) iets later in het jaar te organiseren. In september is het volledig programma ook in 3 daagse cursus te volgen in Domburg.  

Het belooft een gevarieerd programma te worden. De beoogde onderwerpen zijn gynaecologie, longziekten en osas, hematologie, nefrologie, radiologie, Burn out preventie en HAP-casuïstiek. De consulenten kunt u binnenkort vinden onder Consulenten 2022.

Accreditatie voor 20 uur wordt aangevraagd bij het college accreditatie huisartsen van de KNMG.

Voor beide cursussen geldt een maximaal aantal van 22 huisartsen (vanwege de Corona maatregels). 

Snel aanmelden verhoogt uw kans op deelname. 

De cursussen zullen worden gehouden conform de richtlijnen van de KNMG en CGR. Op de cursus zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn terug te vinden op onze website.