Programma 2021

De geaccrediteerde nascholingscursussen van de Stichting Drechtsteden Transmuraal in de regio Dordrecht zullen in 2021 voor de 24e keer plaatsvinden en vanuit het Albert Schweitzer ziekenhuis worden georganiseerd en ondersteund. Zij blijken ieder jaar een goede gelegenheid om de 1e en de 2e lijn op informele en plezierige manier met elkaar in contact te brengen.

Vanwege de Covid-19 pandemie heeft Stichting Drechtsteden Transmuraal moeten besluiten om géén ski-nascholing te organiseren in 2021. De nascholing van 21 t/m 23 april 2021 wordt verplaatst naar 29, 30 september en 1 oktober 2021. Het programma van 2020 wordt met enkele kleine aanpassingen tijdens de congressen van 2021 herhaald. Aanmelden via de website is alleen nog mogelijk voor de nascholingscursus in het najaar.

Het belooft een gevarieerd programma te worden. De beoogde onderwerpen zijn spoedeisende geneeskunde, maag-, darm- en leverziekten, medische microbiologie, cardiologie, psychiatrie, juridische zaken, HAP-casuïstiek en kleine kwalen. De consulenten kunt u vinden onder Consulenten 2021.

Accreditatie voor 20 uur wordt aangevraagd bij het college accreditatie huisartsen van de KNMG.

Voor beide cursussen geldt een maximaal aantal van 22 huisartsen (vanwege de Corona maatregels). 

Snel aanmelden verhoogt uw kans op deelname. 

De cursussen zullen worden gehouden conform de richtlijnen van de KNMG en CGR.

Op de cursus zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn terug te vinden op onze website.